Izsludina pieteikšanos brīvprātīgo apmācībām 2024

Izsludina pieteikšanos brīvprātīgo apmācībām 2024

Lai sniegtu iespēju jauniešiem attīstīt savas prasmes, uzzināt par jaunatnes organizācijām un sagatavotu jauniešus brīvprātīgajam darbam, Rīgas Jauniešu centrs “Kaņieris” izsludina pieteikšanos brīvprātīgo apmācībām 2024.

Vai esi jaunietis vecumā no 16 līdz 25 gadiem*? Vai ikdienā vēlies darīt vairāk un sevi izaicināt? Vai vēlies apgūt jaunas prasmes pilnīgi bez maksas? Un vai vēlies sev apkārt kopienu ar līdzīgi domājošiem, super jaudīgiem jauniešiem? Tad piesakies uz apmācībām!

Pieteikties iespējams līdz 17. aprīlim, dodoties uz ej.uz/brīvprātīgo_apmācības24 

Apmācības norisināsies četras sestdienas, kur katra diena tematiski atšķirsies:

  • 20. aprīlī jaunieši mācīsies par brīvprātīgo darbu - kas tas ir, kā to darīt, kādi ir ieguvumi, par brīvprātīgā darba dažādajām formām un jaunatnes organizācijām Rīgā. 
  • 27. aprīlis ir par komandas darbu. Šīs dienas mērķis ir iemācīt dalībniekiem veiksmīgi un atvērti komunicēt, risināt konfliktus, aktīvi klausīties un reflektēt, lai prastu veiksmīgi sadarboties jebkurā komandā!
  • 11. maijs būs viss par un ap sociālo tīklu menedžementu. Šajā dienā jaunieši mācīsies plānot sociālo tīklu saturu, gatavot vizuālos materiālus, darboties ar Canva.com rakstīt preses relīzes un vēl!
  • 18. maija tēma ir pasākumu plānošana no A līdz Z. Šajā dienā jaunieši gan mācīsies, gan paši organizēs savus pasākums, prezentēs idejas un saņems pateicības dāvanas par “izietām” apmācībām.

Vietu skaits ierobežots, tādēļ ķer iespēju, kamēr vari!


*Ja esi jaunāks/-a, bet Tev ir degsme un entuziasms, tad piesakies, sazināsimies!

Tematisko darbnīcu ciklu organizē un nodrošina Rīgas valstspilsētas pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta departamenta Jaunatnes nodaļa.

Jautājuma gadījumā iespējams sazināties ar projekta vadītāju Annu Paulu Veidemani, rakstot uz anna.veidemane@riga.lv.